2013-06-10 10:10:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - A szerencse ma ön mellé áll

Napi horoszkóp június 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Hullámhegyek váltakozhatnak hullámvölgyekkel a mai napon: annyi minden sűrűsödik bele a végén, hogy szinte egy hosszú hétnek érzi majd a történéseket. Jól teszi, ha korán felkel hozzá.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Váratlan látogatóra számíthat ma. Lehet, hogy az otthonában, de lehet, hogy a munkahelyén állít be önhöz valaki, akitől aztán még az is kitelik, hogy teljesen felkavarja életének állóvizét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A nyár még alig kezdődött el, máris nagyon szép dolgokat hozott az életébe. És ez még csak a kezdet. Hamarosan, ahol a legnagyobb a szükség, abban számíthat szerencsére: az anyagiakban leginkább.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jó hírekre számíthat a mai napon, aligha kell attól tartania, hogy veszteség érné bármiben is. Még nagyobb odaadással kell tennie a dolgát, ha el akarja nyerni a főnöke bizalmát. Hogy még jobb legyen aztán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Empatikusabbnak kellene lennie. Ha jó vezető akar lenni, akkor nem elég, ha ön látja a célt, azt is meg kell tanulnia, hogy mások fejével is tudjon gondolkodni. A megértés elfogadást és összetartást szül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha lakásfelújítást tervez a közeljövőben, alaposan meg kellene fontolnia, hogy mennyi pénzt akar rákölteni. Előfordulhat ugyanis, hogy ahol most él, már nem soká lesz a lakóhelye.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma végre sikerül minden elmaradását behoznia, ettől pedig kiegyensúlyozottnak érezheti magát. Munkahelyén ugyan kisebb vitába bonyolódhat, de ön jó vitapartner, és találnak közös nevezőt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napon talán még nem, de a közeljövőben számíthat arra, hogy alapos változás áll be az életében. A változás érintheti a magánéletét is, de valószínűbb, hogy a munkahelyén zajlanak megint az események.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma inkább ne hallgasson a megérzéseire: nagyon melléfoghat, különösen az emberismeret terén. Valakinek nagyon is sikerülhet elbájolnia önt. Persze az is lehet, hogy ön, bár átlát a szitán, mégis jólesik engednie.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha szerencséje van, akkor ma nem dolgozik, talán a szabadságát tölti már valahol. Ha mégsem így lenne, akkor valószínűleg nehezére esik ma jól teljesíteni. A munkához nem fűlik a foga, de a zene feldobja a kedvét.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Lehangoltnak, levertnek érezheti magát. Ha jobban belegondol, semmi oka rá, ha csak az nem, hogy az anyagi ügyek nyomasztják. Ez akkor is így van, ha nincs, akkor is, ha van pénze. Utóbbi esetben adakoznia kellene!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A szerencse ma ön mellé áll, igazán elégedett lehet. Egy rég vágyott álma válhat ma valóra, és ráadásul olyan mesteri módon, hogy eltervezni se lehetett volna jobban. A kis kitérők ma jól jöhetnek: járjon inkább gyalog!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

..

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: